Bladen | Boeken• Welkom •
Deze website geeft u een overzicht van bloemisten die zijn gevestigd in de stad Utrecht en nabije omgeving.

Wilt u bloemen laten bezorgen bij een persoon of bedrijf in of om Utrecht, en u wilt de bloemen bestellen bij een bloemenzaak daar in de buurt?
Geen probleem! Op deze website vindt u per stadswijk de ons bekende Utrechtse bloemisten. Sommige ondernemers hebben een website waarop u een boeket kunt uitzoeken, bestellen, betalen, en de bezorging kunt regelen. Bij de overige bloemisten kunt u informeren via het vermelde telefoonnummer.

Kiest u eerst een stadsdeel uit het menu hierboven.
Aan de postcodes bovenaan de pagina's kunt u zo nodig meteen zien of de bloemist dichtbij het adres is gevestigd waar u een mooi of stemmig boeket wilt laten bezorgen.
Als u op het adres van de bloemist klikt opent zich een nieuw venster met een Google-kaart. Daarop kunt u zien waar in Utrecht het bedrijf te vinden is.
De bestelling, betaling en afhandeling vindt rechtstreeks plaats via de door u gekozen bloemist.

Of misschien gaat u naar Utrecht en wilt u nog even kijken bij welke bloemist nabij uw bestemming u een boeket zult kopen. Daarvoor is het handig om de route te weten. Door te klikken op de link 'Add to TomTom' onder het adres is het mogelijk om de gegevens van een bloemist toe te voegen aan uw TomTom-navigatiesysteem. Hiervoor is het nodig dat u TomTom Home op uw computer hebt geïnstalleerd en uw systeem is aangesloten. Helaas hebben wij die mogelijkheid (nog) niet voor andere navigatiesystemen.


Mocht u op onze website iets opmerken dat onjuist is dan vernemen we dat graag van u via ons mailadres . Vermeld a.u.b. om welke pagina het handelt en wat er volgens u niet klopt.

Bent u zelf bloemist en staat uw bedrijf niet vermeld? Of wilt u een advertentie plaatsen op deze website?
Stuur dan een mailtje met uw gegevens naar: en zet er bij om welke website het gaat.

(deze website is nog in ontwikkeling)
Bloemistenutrecht.nl is een website van Dijkerman Design.